Publicatie ‘Moving Mountains’

NU BESCHIKBAAR ! De bijzondere publicatie van de tentoonstelling ‘Moving Mountains’.

Lees over onze ervaringen tijdens de residences, motivaties en laat je meevoeren in een rondgang door de tentoonstelling. Met bijdragen van Erik Bos en Helen Abma, vormgegeven door Studio Wouter van Tilburg.

Indien u ons werk waardeert kunt u door een donatie van € 25,- in het bezit komen van een door mij gesigneerde publicatie. Stuur dan even een berichtje via de contact pagina.

…………..

Vanuit een talentenontwikkeling programma van de Noordenaars werden drie kunstenaars uit Drenthe uitgezonden naar Artist in Residence projecten; Loes Heebink naar LIAP in Leipzig, Gejan Stol naar Het Wilde Weten in Rotterdam en ik mocht naar het AADK in Spanje.

De waardevolle werkperiodes, maar ook een verlengde werkperiode in het CBK in Emmen heeft geresulteerd in een bijzondere tentoonstelling, die slechts korte tijd zichtbaar is geweest voor publiek. Om deze intensieve periode en het ontstane nieuwe werk te documenteren, hebben we besloten een publicatie te maken die recht doet aan deze twee jaar (2000-2022).

De animatie laat een bijzondere uitgave zien, vormgegeven door Studio Wouter van Tilburg, waarbij de kijker/lezer meegenomen wordt in een rondgang door de tentoonstelling ‘Moving Mountains’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *